Elindultunk!


A 88. Ünnepi könyvhét alkalmából megjelent a 2262: az enber ébredése e-könyv!

 

Ingyenesen letölthető innen.

 

 A távoli jövő gépies társadalmában nincsenek érzelmek – minden optimális. A mesterségesen létrehozott enberi egyedek – fejükben az agychippel – érzelmek nélkül élik mindennapjaikat, harmóniában a természettel, a Gép irányítása alatt.

 Egy nap az egyikük, egy fiú különös álmot lát, amitől kártyavárként omlik össze az élete: a chipje meghibásodik, a társadalom kirekeszti, és rövid időn belül elveszít mindent, ami enberré teszi. A reménytelenségben azonban sorstársra lel: egy hasonló cipőben járó lány csapódik mellé, akivel hihetetlen utazásba kezdenek téren és időn át – rejtett, elfeledett világokba. Az érzelmek lassan felébrednek bennük, ahogy menekülnek az enberiség titkos ellensége, a Megfigyelők elől, az út során pedig rátalálnak az emberiség régesrég eltemetett történetére is.

 És ekkor történik valami, ami minden képzeletet felülír. Fény derül az enberek elleni összeesküvésre, és a fiatalok saját, valódi múltjukra is rálelnek – így térhetnek vissza végül oda, ahonnan érkeztek, beteljesítve ezzel sorsukat.

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük