Könyv


Mi ez?

A 2262: az enber ébredése egy teljes terjedelmű, szabadon olvasható, ingyenes, és az eredeti oldalra mutató hivatkozással szabadon megosztható regény.

A könyv, műfaját tekintve science fantasy kalandregény, azaz sci-fi alapokra épülő, néhol fantasy-ba hajló, több idő- és valóságsíkon játszódó, “pörgős” kalandregény. A történet egyben egy spirituális útkeresés is, azaz kellő nyitottság szükségeltetik hozzá.

A regénynek létezik folytatása is, de az egyelőre még átdolgozásra és kiadásra vár. További információkat a Blog szekcióban találhat, például a regény születéséről is.

Olvasás előtt ajánlott átolvasni ezt a bejegyzést, a történet és a célcsoport tisztázása érdekében pedig ezt. Az olvasók véleményei itt találhatóak.

Akit érdekelnek a novelláim is, ide kattinva olvashatja őket.

Jó szórakozást az olvasáshoz!

↓↓↓ letöltés lejjebb ↓↓↓

 


Fülszöveg

 A távoli jövő gépies társadalmában nincsenek érzelmek – minden optimális. A mesterségesen létrehozott enberi egyedek – fejükben az agychippel – érzelmek nélkül élik mindennapjaikat, harmóniában a természettel, a Gép irányítása alatt.

 Egy nap az egyikük, egy fiú különös álmot lát, amitől kártyavárként omlik össze az élete: a chipje meghibásodik, a társadalom kirekeszti, és rövid időn belül elveszít mindent, ami enberré teszi. A reménytelenségben azonban sorstársra lel: egy hasonló cipőben járó lány csapódik mellé, akivel hihetetlen utazásba kezdenek téren és időn át – rejtett, elfeledett világokba. Az érzelmek lassan felébrednek bennük, ahogy menekülnek az enberiség titkos ellensége, a Megfigyelők elől, az út során pedig rátalálnak az emberiség régesrég eltemetett történetére is.

 És ekkor történik valami, ami minden képzeletet felülír. Fény derül az enberek elleni összeesküvésre, és a fiatalok saját, valódi múltjukra is rálelnek – így térhetnek vissza végül oda, ahonnan érkeztek, beteljesítve ezzel sorsukat.

 


Beleolvasás

A könyv első fejezetébe ezen az oldalon tud beleolvasni, de kicsit lejjebb akár rögtön le is töltheti.

 


Letöltés

A regény háromféle e-könyv formátumban az alábbi gombok megnyomásával tölthető le. A könyv terjesztése esetén kérem kövesse a jogi nyilatkozatban leírtakat (az oldal címét ossza meg). Ha olvasta, kérem véleményezze a könyvet!

Eddig összesen 2230 letöltés történt (a külső letöltésekkel együtt).

 

Kérem, támogasson megosztással, like-al!
(külön köszönet, ha like-olja a könyv Facebook oldalát is)

 


Támogatás

A távlati tervek között szerepel a regény lefordíttatása angol nyelvre, illetve a regény folytatásának befejezése. Előbbinek inkább anyagi-, utóbbinak viszont főleg idő-vonzata van, és mindkettő jelentős.

A támogatás, amire most szükségem lenne:

Támogatását előre is köszönöm!

 


Nyomtatott változat

A könyvből egyelőre nem létezik nyomtatott formátum.

A terjedelem miatt mindenképpen csak nagyobb (500 feletti) példányszám esetén lenne értelme a kiadásnak, mert a hagyományos nyomdai elkészítéssel a fajlagos költség jelentősen csökkenhetne, ésszerű tartományban tartva a könyv árát.

Ha komolyabb igény mutatkozik rá, készülni fog nyomtatott változat. A szavazás nem kötelez semmire, nekem viszont nagy segítség lenne a visszajelzés. Köszönöm!

Megvásárolná a könyv nyomtatott változatát?

Eredmények

Betöltés ... Betöltés ...

 


Technikai információk

Cím: 2262: az enber ébredése

Szerző: Peter R. Green

Kiadvány típusa: elektronikus

ISBN számok:

  • epub: 978-963-12-9072-1
  • mobi: 978-963-12-9073-8
  • pdf: 978-963-12-9074-5

Kiadó: magánkiadás

Terjedelem: 484 oldal (A5) / 134.500 szó