Kérdések 1


!!! AZ OLDAL FELFEDHETI A CSELEKMÉNY RÉSZLETEIT (SPOILEREKET TARTALMAZHAT) !!!

 

Kedves Olvasó!

Az alábbi oldal célja az olvasók által feltett kérdések megválaszolása, illetve a cselekmény részleteibe menő (spoileres) vélemények közlése azok számára, akik már elolvasták a regényt. Egyéb kérdéseivel a Kapcsolat oldalon található címeken is kereshet.

Amennyiben tetszett a regény, kérem, ossza meg az oldal címét barátaival, propagálja ismerősei között, és ajánlja kollégáinak. Előre is köszönet érte!

A kézirathoz fűzött véleményeket ITT, ITT és ITT találja (utóbbi spoileres lehet).

 


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy kis gondolat “Kérdések

  • Ferenczné Horváth Ágota

    Szerintem nem gond, hogy egyes kérdések nyitva maradtak így az olvasó még jobban várja a folytatást. Nekem nagyon tetszett az enber-ember szójáték. Mivel semmit nem olvastam el előre a könyvről, nem tudtam, hogy van-e jelentősége ennek (persze, hogy van), egy ideig azon gondolkodtam, hátha elírás. Hamar rájöttem, hogy nem. Az időbeli és térbeli ugrások eleinte okoztak csak zavart, majd rájöttem, hogy nem kell mindent görcsösen tudni akarni, elég “csak” érezni. Mihelyt elengedtem magam és beleélve magam a cselekménybe úgy, mintha szinte ott lennék csak hagytam, hogy vigyen magával a történet, máris nem volt zavaró, sőt természetesnek tűnt a váltások sokasága. Különleges élmény volt számomra, hogy a főhős ennyiszer megélte a halálát. Akinek nincs olyan ismerőse, aki visszajött a halálból (volt halálközeli élménye) és nem hallott erről a megrázó erejű élményről elsőkézből, nem is tudja elképzelni, hogy mekkora jelentősége van a meghalásnak a lelki továbblépés, fejlődés szempontjából. Adott gondolkodnivalót több napra az írás és ez nagyon jó. Már az olvasása közben is cikáztak a gondolataim és ez még csak később lesz igazán érdekes, ha leülepszik a dolog vagy esetleg még egyszer elolvasom.